Nokia compra SpaceTime Insight per la seva oferta d’IoT

La multinacional no ha revelat detalls econòmics de la transacció

Bolsamanía
Europa Press | 07 mai, 2018 13:00
nokia

La companyia finlandesa de xarxes i telecomunicacions Nokia ha comprat l’empresa nord-americana SpaceTime Insight per expandir la seva cartera en l'àmbit d'Internet de les Coses (IoT), segons ha informat la multinacional aquest dilluns sense revelar els detalls econòmics de la transacció.

NOKIA
3,575
  • 0,13%0,00
  • Max: 3,58
  • Min: 3,55
  • Volume: -
  • MM 200 : 3,28
17:55 28/05/24

Després de la compra, SpaceTime Insight i el seu conseller delegat, Rob Schilling, s'incorporaran a la divisió d’IoT de Nokia al si del negoci de programari de la multinacional finlandesa. Aquesta adquisició dona suport a la estratègia de Nokia en programari i reforçarà l'oferta de la finlandesa en l'àrea d’IoT i la seva capacitat analítica IoT.

Amb seu a la localitat californiana de San Mateo, SpaceTime Insight compta amb oficines a Canadà, Regne Unit, Índia i Japó. La companyia ofereix aplicacions IoT per a empreses dels sectors de transport, energia i serveis públics com Entergy, FedEx, NextEra Energy, Singapore Power i Union Pacific Railroad.

"Incorporar SpaceTime a Nokia Software suposa un fort pas endavant en la nostra estratègia i ens ajudarà a oferir una nova classe de solucions intel·ligents per satisfer les demandes d'un món cada vegada més interconnectat", va declarar Bhaskar Gorti, president de Nokia Software.

contador