nike portada

Ensopegada de Nike (-3% a la preobertura de Wall Street) pel coronavirus. La fabricant de roba i equipament esportiu ha perdut 704 milions entre març i maig pel seu tancament massiu de botigues a causa de la pandèmia. En tot l'any fiscal, l'empresa s'ha apuntat un benefici net de 2.539 milions de dòlars.

  • 94,12$
  • 0,19%

La facturació de Nike també se n'ha ressentit aquest últim trimestre de l'any fiscal, registrant una caiguda del 38% de fins a 6.313 milions de dòlars.

"Els resultats del nostre quart trimestre es van veure significativament afectats pel tancament de botigues físiques a Amèrica del Nord, EMEA i APLA, on el 90% de les botigues propietat de Nike van tancar durant aproximadament vuit setmanes durant aquell trimestre", reconeix la companyia en un comunicat.

"A mesura que reapareix el comerç minorista físic, les fortes tendències digitals de Nike continuen, la qual cosa testifica la fortalesa de la nostra marca i les inversions que hem fet per millorar les experiències dels consumidors digitals", apunta el vicepresident executiu i director financer del colós, Matt Friend.

La xifra de negoci de Nike també ha cedit terreny, concretament un 4,4% anual, caient fins als 37.403 milions de dòlars. L'enfonsament ha estat especialment pronunciat a Amèrica del Nord (-8,9%) i Europa (-5%).

Noticias relacionadas

contador