ep fotografia de recuros del hotel nh de leganes madrid
Óscar J.Barroso - Europa Press

El banc alemany Deutsche Bank ha elevat la seva valoració sobre NH i Meliá en un informe en què repassa el sector hoteler europeu. Per NH Hotels, millora el consell fins a comprar des de mantenir i el preu objectiu fins als 5,2 euros des dels 4,2 euros. Pel que fa a Meliá Hotels, puja el preu fins als 8,5 euros des dels 7,2 euros, i reitera comprar. NH cotitza actualment als 4 euros (avui baixa un 4%) i Meliá, als 7,1 euros (cau un 0,1%).

  • 7,49€
  • 1,28%
  • 4,24€
  • -2,97%

Deutsche Bank inclou aquestes millores en un informe sobre el sector en el qual preveu "recuperació i majors rendibilitats" per al seu conjunt, tot i que matisa que el mercat ja ha anticipat en part aquesta recuperació.

"Encara que el sector sembla estar preparat per a una recuperació de la demanda de viatges i allotjaments -probablement més durant el segon semestre que durant el primer-, primer entre la clientela d'oci i després en la de negocis, el mercat ja l'ha anticipat en part", explica. En aquest sentit, el banc considera "prudent seguir sent selectius i evitar precipitar-se a qualsevol preu per guanyar exposició en la recuperació".

Una possible recuperació hauria d'oferir un marge de millora de la rendibilitat, afegeix Deutsche Bank, ja que algunes de les iniciatives d'estalvis de costos són estructurals, "tot i que al mateix temps, una part de l'estalvi de costos és variable i temporal, cosa que ens obliga a ser selectius amb les nostres eleccions".

A més de les seves recomanacions sobre NH i Meliá, el banc eleva el preu d'Accor (fins als 35,5 euros des dels 33,3; mantenir); rebaixa el d'IHG (fins als 5.175 penics des dels 5.380, mantenir); eleva el de Scandic (fins als 40 corones sueques des dels 30, mantenir) i puja el de Whitbread (4.010 penics des dels 3.800, comprar).

Noticias relacionadas

contador