nh hotel portada

Els inversors es volen seguir allotjant a NH Hoteles. La companyia es dispara un 10% al Mercat Continu després de presentar els seus comptes al tancament del mercat aquest dimarts. Els analistes reconeixen els sòlids fonamentals del grup i aplaudeixen la seva "fèrria disciplina financera".

  • 4,09€
  • -0,12%

Aquest és el cas de Deutsche Bank. El banc alemany reitera el seu consell de 'comprar' i un preu objectiu de 5,60 euros, des dels seus actuals nivells de cotització situats en 4,68 euros per acció.

L'entitat alemanya assenyala els "resultats particularment forts de 2019, especialment en termes operatius, financers i estructurals". Així mateix, Deutsche reconeix que "NH es troba en una posició financera més sòlida que mai gràcies a una disciplina financera molt fèrria".

L'únic 'però' que posa Deutsche és l'impacte del coronavirus, especialment en els seus establiments a Itàlia i Espanya, amb la cancel·lació del Mobile World Congress a Barcelona. Amb tot, reconeix que encara és "molt difícil quantificar-ho".

Des de Banc Sabadell també aconsellen 'comprar' els títols de l'hotelera i apunten a uns resultats millor de l'esperat malgrat la falta de previsions per a 2020. Això sí, reconeixen que la companyia "ja contempla un escenari d'incertesa lligat al Covid-19".

Noticias relacionadas

contador