• La companyia de Reed Hastings posa fi a una setmana de fortes caigudes al parquet
reed hastings

Netflix posa fi a una setmana de fortes caigudes amb una pujada del 3% al mercat nord-americà, arrossegat per l'optimisme generalitzat de les empreses cotitzades al parquet davant l’enfrontament de les tensions comercials entre els Estats Units i la Xina.

  • 561,23$
  • -0,63%

Una pujada del 3% que coincideix amb l'anunci del veto imposat al popular servei d’'streaming' pel Festival de Cannes, que impedeix a Netflix participar en les pròximes edicions d'un dels principals esdeveniments del sector cinematogràfic any rere any.

El glamurós festival de cinema prohibeix competir a Netflix i altres plataformes d’'streaming'

Així ho va anunciar el mateix president del glamurós festival francès, Theirry Fremaux, aclarint que les plataformes d’'streaming' com Netflix podran projectar les seves pel·lícules però sense optar a guanyar cap premi.

Una decisió que arriba després de la polèmica de l'edició celebrada el 2017, marcada pel debat sobre si s'havia o no considerar els films produïts i distribuïts pel grup presidit per Reed Hastings com a candidats plausibles.

Alguns sindicats i cineastes francesos van posar la veu en crit, reclamant al festival que canviés les regles per a la propera edició que tindrà lloc al maig d'aquest any. "Vaig pensar que podria convèncer Netflix de projectar les seves pel·lícules al cinema", va reconèixer Ferraux en una entrevista per a 'The Hollywood Reporter'.

Netflix va tancar divendres passat als 300,94 dòlars per cada títol cotitzat, una xifra que representa mínims per a la companyia des del 2 de març (290,39 dòlars per acció).

Noticias relacionadas

contador