• "Estem compromesos amb el periodisme de qualitat", afirma el gegant tecnològic de Tim Cook
ep tim cook logo apple

Apple segueix expandint el seu imperi al sector tecnològic. L'últim 'capritx' del gegant dirigit per Tim Cook és la compra de Texture, l’'app' anomenada a ser 'la Netflix de les revistes digitals', per una suma econòmica que encara es desconeix, segons informa The Verge.

  • 169,30$
  • -0,35%

Texture permet als seus usuaris accedir a més de 200 revistes de forma digital pagant una tarifa mensual de 9,99 dòlars al mes. L'adquisició de Texture, propietat de Next Issue Media, arriba en plena expansió de la crítica a la indústria de la informació pel moviment de Fake News.

Texture permet als seus usuaris accedir a més de 200 revistes de forma digital per 9,99 dòlars al mes

A l'actualitat, Apple ja oferia notícies publicades per tercers a la seva plataforma Google News i amb la compra de Texture, reafirma la seva posició al mercat de la informació. En un comunicat, el vicepresident sènior de programari i serveis d'internet d'Apple, Eddy Cue, ha afirmat que: "Estem compromesos amb el periodisme de qualitat, de fonts fiables i permetre a les revistes seguir creant històries atractives per als usuaris.”

Apple no només ha comprat Texture, sinó la totalitat de Next Issue Media i tot el seu personal, segons informa TechCrunch. Així mateix, Texture seguirà prestant els seus serveis a través d'iOS, Android, Amazon Kindle Fire i Windows 10 i des del seu llançament el 2010 lidera el seu sector, triada el 2016 per Apple com "la millor" de l'any entre les 'apps'.

Noticias relacionadas

contador