netflix edificio portada

Netflix continua endavant en els seus plans per introduir publicitat als seus plans de subscripció. Segons ha informat la companyia als treballadors a través d'un correu electrònic, aquest nivell seria el que tindria el preu més baix i començaria la comercialització a finals d'any, abans del que esperava el mercat.

  • 564,80$
  • 1,74%

Segons publica The New York Times, mitjà que ha tingut accés a aquesta informació, els executius de Netflix planegen llançar aquesta nova subscripció a l'últim trimestre del 2022, alhora que pensen prendre una postura més severa davant dels comptes compartits entre la base usuaris, una cosa permesa i que ha contribuït a la popularitat del servei.

Des de la direcció de l'empresa calculen que uns 100 milions de llars s'aprofiten d'aquests comptes compartits, cosa que, sumada a l'entorn competitiu més dur, han deixat el gegant de la reproducció en continu en una situació complicada.

La congelació en el creixement de les subscripcions i les males previsions de la companyia han portat els analistes a preguntar-se si Netflix ha arribat al pic. Des del començament d'any, la companyia s'ha deixat un 71,5% a la borsa, un percentatge que es redueix lleugerament fins al 65,32% si prenem com a referència el 10 de maig de 2021. Les causes? La pèrdua de subscriptors en un trimestre per primera vegada en més d'una dècada i aquest pla amb anuncis, que no ha agradat als mercats.

"El cost de crear programes i pel·lícules segueix pujant i Netflix gasta molt en màrqueting per mantenir la seva marca davant dels consumidors, per això necessita pensar més enllà dels ingressos per subscripció en termes de diners que entra per la porta", expliquen des d'AJ Bell. Per això, des de Netflix estan buscant noves maneres de fer créixer aquestes dades mitjançant l'augment de les subscripcions i la persecució dels que es beneficien dels comptes compartits.

Actualment, Netflix ofereix diversos nivells de pagament per accedir al servei de reproducció en continu, amb el seu pla més popular costant 15,49 dòlars al mes. El nou nivell amb publicitat costaria menys, assenyala NY Times. Altres serveis de reproducció en continu tenen plans similars, com HBO Max, que ofereix un servei sense publicitat per 15 dòlars al mes i cobra 10 dòlars al mes pel servei amb publicitat.

De fet, explica el mitjà nord-americà, a la nota remesa als treballadors, els executius de Netflix van assenyalar els seus competidors, dient que HBO i Hulu han estat capaços de "mantenir marques fortes mentre ofereixen un servei amb publicitat".

"Totes les grans companyies de reproducció en continu, excloent-ne Apple, tenen o han anunciat un servei amb suport publicitari. Per una bona raó, la gent vol opcions de menor preu", expliquen.

Noticias relacionadas

contador