ep filed - 17 december 2016 berlin the logo of american media-services provider and production
Alexander Heinl/dpa - Archivo

Netflix és una de les poques companyies que cotitzen en borsa que ha aconseguit marcar màxims històrics malgrat la pandèmia del Covid-19. El seu model de negoci, basat en una plataforma online de continguts, ha fet a la companyia americana immune a l'efecte de la crisi.

  • 607,15$
  • -2,52%

Més encara, el confinament de la població a nivell mundial ha augmentat el seu nombre d'usuaris i la demanda de continguts audiovisuals, per la qual cosa els analistes contemplen previsions molt positives per als pròxims trimestres. És el cas dels analistes de Pivotal Research, que han elevat la seva valoració a 12 mesos fins a 490 dòlars des de $425.

Altres experts que també han augmentat la seva valoració són els de Bank of America, ja que han incrementat el seu preu objectiu fins a 460 des de 426 dòlars.

Les accions de Netflix han pujat aquest dimecres fins a un nou màxim històric de 424 dòlars, la qual cosa ha elevat la capitalització borsària de la corporació fins a 182.000 milions de dòlars. Des de principis d'any, acumulen una pujada del 30%, respecte de la caiguda del 7% que registra el Nasdaq.

Un altre valor que ha marcat màxims històrics és Amazon, una altra de les companyies que s'està beneficiant d'un gran augment de les compres online a tot el món. Les seves accions han marcat un nou rècord en 2.292 dòlars, la qual cosa ha elevat la seva capitalització fins a 1,14 bilions de dòlars, després de pujar un 23% des de prinicpis d'any.

Noticias relacionadas

contador