ep archivo   foment del treball celebra el aumento de participacion en naturgy del consejo de
FOMENT DEL TREBALL - Archivo

UFD, la distribuïdora d'electricitat de Naturgy, ha signat un acord amb eSmart Systems per digitalitzar i automatitzar el procés d'inspecció de les seves línies elèctriques aèries.

  • 23,38€
  • -2,26%

En el marc del projecte DALI (Drone & AI Line Inspection), la distribuïdora durà a terme tots els treballs d'inspecció i manteniment de les seves línies aèries d'alta i mitjana tensió amb la plataforma d'eSmart Systems, Grid Vision, cosa que li permetrà desenvolupar inspeccions més segures i precises i optimitzar els costos de la inspecció.

Grid Vision és una solució tecnològica que permet un procés d'inspecció virtual i digital, automatitzant el servei des del primer dia, a través dels 30 models d'Intel·ligència Artificial que ja estan entrenats en més de 6 milions d'imatges globals.

A més, es durà a terme un desenvolupament i un entrenament gradual del conjunt d'algoritmes, centrats en els defectes específics d'UFD, els resultats dels quals es lliuraran a través de la plataforma basada en Intel·ligència Artificial que proporciona eSmart Systems d'una manera àgil i eficient.

A més, l'automatització de les inspeccions contribuirà a fer-les més sostenibles i amb una menor petjada ambiental, eliminant desplaçaments innecessaris a les instal·lacions en camp, reduint els vols d'helicòpter i els trajectes en cotxe.

Noticias relacionadas

contador