ep naturgy pone en marcha el parque eolico torozos ii en castromonte valladolid tras una inversion
NATURGY

Naturgy està immersa en la construcció d'una trentena de parcs eòlics i plantes fotovoltaiques a Espanya, que representaran la incorporació de 683 MW de nova potència al parc renovable espanyol al llarg dels propers mesos. Aquests projectes, una desena dels quals està previst que entrin en operació abans de finals d'any, representen una inversió de 528 milions d'euros.

  • 23,36€
  • -0,09%

La companyia està construint actualment 20 instal·lacions i al llarg de les properes setmanes iniciarà les obres de 9 projectes més. Les noves plantes renovables d'energia eòlica i fotovoltaica que sumen 683 MW estan ubicades principalment a Extremadura (310,3 MW), Andalusia (150 MW) i les Canàries (71,9 MW). La resta es distribueixen a Catalunya (49,4 MW), Galícia (46,2 MW), Múrcia (34 MW) i Castella-La Manxa (21,7 MW).

Aquesta nova potència de generació renovable generarà a prop de 1.600 GWh/any d'electricitat, equivalent al consum de més de 450.000 habitatges, i evitarà l'emissió a l'atmosfera de més d'un milió de tones de CO2.

La previsió de la companyia és que abans de finalitzar l'any entrin en operació un total de 228 MW, que corresponen a deu instal·lacions: FV Tabernas I i FV Tabernas II a Andalusia; FV Canredondo a Castella-La Manxa; FV Miraflores a Extremadura; PE Els Barrancs i PE Punta Redona, a Catalunya; PE Agüimes, PE Camí de la Fusta, FV Puerto del Rosario i FV Salinetas a Canàries. Aquestes instal·lacions se sumen a dues més, Torozos II i Espina, a Castella i Lleó, que ja han entrat en operació aquest any.

La companyia continua així amb la seva estratègia de desenvolupament d'una cartera renovable, que ja disposa de més de 5,3 GW de potència instal·lada en operació a Espanya i internacionalment.

Noticias relacionadas

contador