ep natra chocolates
NATRA

Natra es desmarca aquest dimecres com el millor valor del Mercat Continu (+10%). La multinacional espanyola es dispara després de publicar aquest dimarts, després del tancament del mercat, uns resultats semestrals en els quals destaca la seva sortida de números vermells.

  • 1,00€
  • 0,00%

L'augment de les vendes en volum (+6%), fonamentalment en la divisió de consum, unit a la millora de marges, especialment en la divisió d'indústria, gràcies a una eficient cobertura de matèries primeres, així com a les mesures d'eficiència i estalvi operatiu implementades des de 2017, han contribuït als bons resultats durant aquest semestre.

La multinacional espanyola va registrar un benefici net de 7 milions d'euros

La facturació va créixer un 2%, fins als 173.400.000, una dada inferior al creixement en volum a causa dels preus més baixos de les matèries primeres

Així, l'EBITDA dels sis primers mesos de l'any va arribar als 17 milions d'euros, enfront dels 9 milions del mateix període de 2017, xifra que suposa un increment del 88%, sense que s'hagin produït ajustos significatius a l'EBITDA durant aquest semestre.

Natra va destacar, a més, la millora de rendibilitat i l'ajust en la valoració de la seva participació en Reig Jofré, cosa que "ha motivat un creixement substancial del resultat net, fins a arribar als 10,5 milions d'euros durant el primer semestre".

Noticias relacionadas

contador