• Santander, Openbank i Caixabank, els altres bancs espanyols que ja compten amb el sistema
ep sabadell apple pay
SABADELL

Els clients de Banc Sabadell i Bankia disposaran pròximament del servei de pagament mòbil Apple Pay, que permet pagar amb targetes de crèdit i de dèbit de Mastercard, American Express i Visa en els establiments que acceptin el sistema.

  • 1,69€
  • 3,27%
  • 1,78€
  • 2,65%

Ambdues entitats han aconseguit sengles acords amb el gegant de la poma i s'uniran als bancs espanyols que ja compten amb el sistema, com Santander, Openbank i Caixabank, mentre que Bankinter i Evo Banc, així com Caixa Rural, també es troben desenvolupant la tecnologia necessària per incorporar pròximament el servei.

Una modalitat que permet pagar amb targetes de crèdit i de dèbit de Mastercard, American Express i Visa

La companyia no detalla la data de llançament d'Apple Pay en les entitats que figuren entre els pròxims llançaments. El servei ja es troba disponible per a targetes d'altres firmes com a Carrefour Serveis Financers, N26, Orange i Sodexo, entre d'altres.

Entre els establiments en els quals es poden escometre pagaments mitjançant aquest servei de la companyia de Cupertino: El Corte Inglés, Lidl, Zara, Springfield, Carrefour, Starbucks, Vips, Repsol i Cortefiel, entre d'altres, mentre que Fnac s'incorporarà "molt aviat" a aquesta llista.

Noticias relacionadas

contador