elon musk s engage a ne plus tweeter pendant un certain temps

El conseller delegat d'SpaceX, Elon Musk, s'ha molestat amb el president del govern dels EUA, Joe Biden, que encara no ha felicitat al magnat per l'èxit de la primera missió espacial amb tripulació civil de la companyia aeroespacial. Dissabte es va completar l'històric vol espacial privat, i Elon Musk es va mostrar visiblement picallós a Twitter.

SpaceX va aconseguir tornar a la Terra dissabte la seva nau espacial Crew Dragon des de l'òrbita. La càpsula va transportar els quatre membres de la missió Inspiration4 de tornada a la Terra després de tres dies a l'espai.

Un dels 60 milions de seguidors de Musk a la plataforma de microblogging li va preguntar, després de l'èxit de la missió: "El President dels Estats Units s'ha negat fins i tot a reconèixer els 4 nous astronautes nord-americans que van ajudar a recaptar centenars de milions de dòlars per a St. Quina és la teva teoria sobre el motiu?"

Musk va respondre: "Encara està dormint".

El comentari de Musk cal posar-ho en context, ja que durant la seva campanya de 2020, l'expresident Donald Trump va insultar amb freqüència l'aleshores candidat Biden anomentant-lo "Sleepy Joe" (Joe dormilega). Encara que Musk hagi declarat recentment que "preferiria mantenir-se al marge de la política", aquest comentari indica la voluntat d'empipar el president demòcrata i repetir una burla de la dreta sobre Biden.

Noticias relacionadas

contador