ep elon musk consejero delegadotesla
TESLA

El fundador de Tesla, Elon Musk, s'ha mofat a Twitter de la Comissió de Borsa i Valors dels Estats Units -Securities and Exchange Commission (SEC), en anglès-, anomentant-la en un joc de paraules com 'Shortseller Enrichment Commission' (Comissió d'enriquiment de venedors en curt).

  • 181,24$
  • -1,09%

Aquestes declaracions arriben cinc dies després que Musk acceptés un acord amb la Comissió en què es compromet a pagar 20 milions de dòlars i a renunciar als seus càrrecs de conseller delegat de Tesla per tres anys. La companyia també haurà de pagar vint milions.

El CEO de la companyia va ser multat amb 20 milions de dòlars per l'organisme

La SEC va oferir aquest acord al fundador de Tesla a canvi de retirar els seus càrrecs per frau després que Musk llancés a principis d'agost una sèrie de missatges a Twitter sobre la possible privatització de la companyia d'automòbils elèctrics.

Així mateix, Musk, que freqüentment ataca els venedors en curt a través de la xarxa social, ha defensat el valor de l'empresa. "Mentre segueixi fabricant excel·lents productes seguirà tenint un gran valor", ha afirmat.

"Els últims anys m'han ensenyat que (els venedors en curt) són realment malignes" ha criticat l'empresari, que ha defensat que aquest tipus d'operacions haurien de ser il·legals.

Noticias relacionadas

contador