ep archivo   banc sabadell arxiu
BANCO SABADELL - Archivo

No es pot descartar una correcció de curt termini que l'acosti a la nova zona de suport, abans resistència, dels aproximadament 0,6550 euros: la directriu baixista dels últims tres anys.

  • 1,64€
  • 8,73%
Análisis Técnico
S2
0.8734
R1
1.06
R2
1.06
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

En poc més d'un mes i des dels mínims de principis de setembre els títols de Sabadell acumulen una pujada del 29%, cosa que no està gens malament. I ja sabem per experiència que els preus necessiten correccions (fases de reacció) per poder donar continuïtat a les pujades. Acció-fase de reacció. Vull dir amb això que hi ha la possibilitat que a curt termini puguem assistir a alguna correcció que al pitjor dels escenaris l'acosti a l'antiga directriu baixista. Només que ara com a suport, abans resistència (retrocés temporal). Diguem que la zona de control per baix es troba ara a l'entorn dels 0,65-0,6550 euros. O el que és el mateix, si corregís durant les properes sessions/setmanes fins aquí, tornaria donar-nos senyal de compra per a trading.

En qualsevol cas, amb o sense retrocés temporal a la directriu baixista, cosa que no sabem (ni ningú) si es produirà o no, es pot dir que les condicions perquè el valor segueixi escalant posicions cap als nivells prepandemia (0,8734) i fins i tot de tornar a l'origen del moviment (1,06), segueixen intactes.

sab111021

Gràfic setmanal de Sabadell

Noticias relacionadas

contador