ep archivo   sede del banco sabadell en alicante comunidad valenciana espana a 17 de noviembre de
Joaquín Reina - Europa Press - Archivo

Des dels mínims de principis de setembre els títols de l'entitat financera estan experimentat un ral·li que en aquest moment dona un saldo comprador superior al 25% i no hi ha previsió que la gasolina s'estigui esgotant.

  • 1,87€
  • 0,43%
Análisis Técnico
S1
0.6235
S2
0.8734
R1
1.06
R2
1.06
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Queden només dues sessions per conèixer el tancament de l'espelma setmanal en els títols de Sabadell, però les sensacions no poden ser millors. L'espelma que gairebé amb tota seguretat ens acabarà dibuixant implica que la directriu baixista que uneix els màxims decreixents des de principis de 2018 (amb 3-4 impecables punts de tangència) forma part de la història. Això sí, automàticament aquesta es convertirà en suport.

Arribats a aquest punt, correccions puntuals a part (fases de reacció) es pot dir que el valor ja no té resistències realment importants fins als màxims prepandemia, això és els màxims de finals de 2019/principis de 2020 als 1,06 euros. Cosa que significaria restar en la seva totalitat l'últim gran impuls correctiu. Diguem que cap aquí és on hauria d'acabar dirigint-se el valor, amb les seves correccions contra tendència, és clar.

sab300921
Gràfic setmanal de Banc Sabadell

Noticias relacionadas

contador