ep archivo   inmueble de colonial
COLONIAL - Archivo

Els analistes de Morgan Stanley han reiniciat la cobertura d'Inmobiliaria Colonial amb un consell de mantenir i un preu objectiu de 9 euros per acció, lleugerament per sobre de la seva actual cotització borsària.

  • 5,46€
  • -0,64%

La companyia ha inscrit recentment al Registre Mercantil l'ampliació de capital aprovada per la junta extraordinària d'accionistes del 28 de juny, fixant-la en 1.349 milions d'euros, segons ha informat en un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Els accionistes de la companyia van donar el seu vistiplau al juny a dues ampliacions de capital en les quals esperaven captar 87 milions d'euros destinats a la compra de Société Foncière Lyonnaise (SFL). De fet, el passat 31 d'agost es coneixia que Colonial havia adquirit el 98,33% de la francesa amb la seva OPA.

"Tanquem amb gran èxit una operació que ens porta a seguir insistint en el perfil prime dels nostres actius en incrementar la nostra presència a París, el major mercat d'oficines de l'Eurozona, una estratègia de generació de valor que ens ha convertit en major companyia cotitzada europea en el sector d'edificis d'oficines i en la immobiliària espanyola de més valor", va explicar Juan José Brugera, president executiu de Colonial.

Noticias relacionadas

contador