ep pere vinolas arxiu
COLONIAL - Archivo

Colonial ha informat aquest dimarts a través de la CNMV que ha assolit amb la seva OPA el 98,33% de la francesa SFL. En concret, la cotitzada de l'IBEX 35 serà titular a partir d'ara de 42.148.182 accions de l'empresa gala.

  • 5,55€
  • -0,27%

La SOCIMI ha aconseguit, un cop finalitzat el termini d'acceptació de la seva OPA, un total de 1.801.231 accions equivalents al 4,2% del capital d'SFL.

Per adquirir aquestes accions, Colonial ha informat que haurà de desemborsar 84 milions d'euros. Recordem que aquesta operació té lloc després que la SOCIMI adquirís també el 13% d'SFL que tenia Predica, asseguradora de Crédit Agricole.

"Tanquem amb gran èxit una operació que ens porta a seguir insistint en el perfil prime dels nostres actius en incrementar la nostra presència a París, el major mercat d'oficines de l'Eurozona, una estratègia de generació de valor que ens ha convertit en major companyia cotitzada europea al sector d'edificis d'oficines i a la immobiliària espanyola de més valor", explica Juan José Brugera, president executiu de Colonial.

Noticias relacionadas

contador