ferrovial cartel buena cuatro de verdad

Morgan Stanley ha rebaixat el preu objectiu de Ferrovial de 34,4 euros a 31 euros per acció. Amb tot, el banc d'inversió nord-americà manté el consell de 'sobreponderar' el valor, en considerar que "està passant la crisi del coronavirus amb bona nota".

  • 28,92€
  • 0,28%

"El coronavirus ha suposat un test d'estrès i creiem que els seus actius l'han superat amb bona nota (tarifes asimètriques, un ràpid rebot del trànsit...", apunta Morgan Stanley al seu últim informe.

El banc d'inversió també creu que és hora de "concedir als actius de Ferrovial als EUA el crèdit que mereixen per la resiliència que han demostrat". Un dels últims actius adquirits al país és la reconstrucció de l'autopista texana SL12 per 275 milions,

El projecte comprèn la reconstrucció dels enllaços existents entre la carretera Loop 12, la ruta Spur 482 i les estatals 114 i 183. L'obra també inclou la construcció de 32 ponts, l'ampliació dels carrils existents, així com treballs addicionals entre els quals es troben l'anivellament del sòl i la senyalització i il·luminació de la via.

La reconstrucció d'aquest tram reduirà els temps de desplaçament i millorarà la connectivitat de la zona, la qual cosa permetrà al seu torn alleujar la congestió de trànsit que habitualment es produeix a les hores punta. Està previst que el projecte, que començarà durant els pròxims mesos, finalitzi el 2024.

Noticias relacionadas

contador