ep el presidente de ferrovial rafael del pino y el consejero delegado del grupo ignanio madridejos
FERROVIAL

Webber, filial de Ferrovial Construcción als Estats Units, ha estat seleccionada pel Departament de Transport de Texas per a la reconstrucció d'un tram d'uns 12 quilòmetres de l'autopista SL12 a Dallas, els Estats Units. El contracte està valorat en 301 milions de dòlars (prop de 275 milions d'euros).

  • 28,92€
  • 0,28%

El projecte comprèn la reconstrucció dels enllaços existents entre la carretera Loop 12, la ruta Spur 482 i les estatals 114 i 183. L'obra també inclou la construcció de 32 ponts, l'ampliació dels carrils existents, així com treballs addicionals entre els quals es troben l'anivellament del sòl i la senyalització i il·luminació de la via.

La reconstrucció d'aquest tram reduirà els temps de desplaçament i millorarà la connectivitat de la zona, la qual cosa permetrà al seu torn alleujar la congestió de trànsit que habitualment es produeix a les hores punta. Està previst que el projecte, que començarà durant els pròxims mesos, finalitzi el 2024.

Aquest contracte se suma a una llista d'uns 60 projectes duts a terme per Webber en l'actualitat. La filial de Ferrovial Construcción als Estats Units s'ha adjudicat recentment contractes de construcció i edificació a Texas valorats en 255 milions de dòlars, i que inclouen la reforma de la calçada principal i les vies de servei de l'IH10 , així com els treballs de remodelació i edificació de diversos Districtes Escolars.

Noticias relacionadas

contador