ep planta de arcelormittal
Arcelormittal - Archivo

Els experts de Morgan Stanley han revisat a l'alça les valoracions de tres cotitzades del mercat espanyol. Concretament, el preu objectiu d'Acerinox, que passa dels 15,50 fins als 17,60 euros, el d'Aperam, que passa des dels 64 fins als 67, i el d'ArcelorMittal, que puja des dels 38 fins als 39 euros per acció.

  • 23,76€
  • 0,93%

Des del banc dels EUA mantenen les seves recomanacions per als tres valors: la de sobreponderar Acerinox i Arcelor, i la de neutral Aperam.

"Tot i els sòlids fonamentals de l'acer al carboni, esperem obstacles per a una nova qualificació a curt termini", argumenten els experts de Morgan Stanley. "Veiem una millor oportunitat tàctica en l'acer inoxidable, que es beneficia d'unes majors restriccions productives a la Xina, una menor exposició al sector de cotxes i un major impuls en el preu de les matèries primeres", postil·len.

Per tècnic, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, apuntava recentment que Arcelor està en fase de reacció, "o el que és el mateix ajustant proporcionalment les fortes pujades prèvies". Per tant, no creu que sigui moment d'entrar al valor "mentre no ens construeixi algun tipus de figura de tornada".

Sobre Acerinox, assenyalava que el títol "s'ha tornat a frenar en sec davant la zona de resistència que presentava i presenta als màxims de maig", i ja són diversos els intents, "a dia d'avui sense èxit", de batre la zona de resistència dels 11,80-11,90 euros.

Noticias relacionadas

contador