ep archivo   detalle del logo de acerinox en el edificio de su sede en madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Acerinox (-1%) és un dels pitjors valors de l'IBEX 35. Malgrat això, la cotitzada ha rebut aquest dilluns el suport de Renta 4 i, més concretament, de César Sánchez-Gran.

  • 10,15€
  • -0,49%

Aquest expert apunta que el sector està passant un bon moment gràcies a "la forta recuperació de la demanda, l'augment de les produccions i els nivells baixos d'inventaris".

A més, aquestes bones sensacions s'estan traslladant a Acerinox, que està veient "una forta millora de les produccions en totes les seves planes". En aquest sentit, des de Renta 4 anticipen un creixement de l'Ebitda del 136%, fins als 905 milions d'euros, que serien els segons millors resultats de la història del grup.

"Per 2022, preveiem un nou rècord de resultats amb un Ebitda de 1.002 milions recolzat en majors preus de venda de partida, majors produccions, menors importacions i la recuperació de VDM".

"Estimem que tot i el risc d'overhang (7,6% de Nippon) que ha penalitzat el valor durant aquest exercici, considerem injustificat el pitjor comportament relatiu d'Acerinox enfront dels seus competidors (+23% YTD vs. 67% Outokumpu i 47% Aperam) en estar cotitzant a uns múltiples 2022e lleugerament inferiors i amb una perspectiva de millora de resultats superior", argumenta Sánchez-Gran.

"Considerem que la desinversió total per part de Nippon Steel i l'anunci d'un nou programa de recompra d'accions actuaran com a catalitzador del valor, permetent a la cotització d'Acerinox reflectir el bon moment pel qual travessa la companyia i registrar un millor comportament relatiu vs. els seus competidors".

Noticias relacionadas

contador