arcelormittal etudie une fusion avec cleveland cliffs aux etats unis

Arcelor Mittal (+1%) pot arribar als 100 euros per acció. Ho diu Citi al seu últim informe sobre l'acereria en què creu que pot arribar a tal cotització el 2023 com aviat i el 2027 com a molt tard, segons els càlculs dels seus analistes.

  • 23,76€
  • 0,93%

Des del banc dels EUA creuen que el retorn de capital d'Arcelor està infravalorat i encara no està sent descomptat pel mercat.

Com a resultat de tot això, Citi manté la seva recomanació de comprar els títols d'ArcelorMittal, el preu objectiu el revisen a l'alça un 11%, fins als 50 euros per acció. Recordem que aquesta xifra per si sola implica una pujada del 75% en el títol.

Recordem que l'optimisme de Citi respecte a aquest valor no és nou. Fa tres mesos, els seus analistes ja van anticipar una pujada del 47% en el títol des dels seus nivells de llavors. Com a prova d'això, justificaven aquell preu objectiu al canvi de narrativa que s'havia apoderat del grup recentment.

De cara al futur, en Citi no veuen sostre en la cotització d'Arcelor i, després d'examinar els tres escenaris possibles, no veuen gens desgavellat que les seves accions puguin arribar als 100 euros més aviat que tard. En fer-ho, implicaria un ral·li del 250% des dels seus nivells actuals.

Noticias relacionadas

contador