ep presidentebbva carlos torres vila durantecursola apiela uimpsantander 20190712101105
APIE
10,90€
  • -0,09€
  • -0,77%

Morgan Stanley millora aquest dijous el seu preu objectiu sobre BBVA fins als 5,9 euros des dels 5,8 euros previs. Aquest canvi suposa atorgar al banc un potencial de revaloració superior al 20% i es produeix a dues setmanes que aquest anunciï els seus resultats del quart trimestre i del conjunt de 2019, el proper 31 de gener.

BBVA està sent notícia durant els últims dies per les especulacions sobre una possible fusió amb Bankia. Bolsamanía publicava aquesta setmana que el president de Govern, Pedro Sánchez, s'ha compromès amb el PNB a fusionar el banc amb Bankia, mantenint José Ignacio Goirigolzarri a al front.

Aquest dimecres, els experts de Barclays publicaven un informe en què es referien a una possible operació corporativa entre els bancs espanyols i veien amb bons ulls la fusió de Bankia. "Maximitzaria el seu valor", indica la companyia. Barclays aprofitava també per millorar el preu objectiu de Bankia (a 1,90 euros des d'1,70 euros) i de Bankinter (a 5,8 euros des de 5,7 euros), per reafirmar-se en la seva aposta de CaixaBank com a banc favorit entre els espanyols i per mostrar-se "constructiu" amb la banca espanyola en aquest 2020. Segons la seva opinió, aquesta ja hauria descomptat el pitjor escenari en matèria de tipus.

BBVA va ser el banc de l'IBEX que millor ho va fer en borsa el 2019. No obstant això, en aquest 2020, tant ell com la resta de les entitats veuen com les caigudes es fan fortes. Es deixa un 4% l'any, igual que Sabadell o Bankinter. Bankia, per la seva banda, perd un 6%, mentre que Santander retrocedeix una mica més d'un 3%, similar que CaixaBank.

Tècnicament, els analistes de Bolsamanía es mostren, però, positius. "Des d'agost el preu s'està desplaçant dins d'un impecable canal alcista", precisen. Això sí, és important tenir present que està trencant la zona de suport que té als 4,80-4,85 euros.

Noticias relacionadas

contador