ep logo de la entidad bancaria bankia en su sede en una de las torres kio de madrid
Óscar Cañas - Europa Press - Archivo

Els experts de Barclays han publicat aquest dimecres un informe sobre els bancs espanyols en què reconeixen que segueixen sent "constructius" amb ells de cara al 2020 i que ja haurien descomptat el pitjor dels escenaris pel que fa als tipus d'interès 'ultrabaixos'.

  • 1,78€
  • 2,65%
  • 6,75€
  • -0,12%

"Preveiem un creixement del BPA (benefici per acció) durant els propers anys i menors requeriments de capital que haurien de sostenir i millorar la distribució de capital als accionistes", assenyalen aquests analistes a l'informe. "Seguim considerant CaixaBank com el nostre banc espanyol preferit, seguit de Santander i Sabadell", afegeixen des de Barclays.

La companyia manté la seva qualificació de 'neutral' per a BBVA i Bankia, encara que en el cas d'aquesta última augmenta el preu objectiu fins als 1,90 euros des d'1,70 euros després de l'aprovació de la normativa del model hipotecari de l'IRB i la finalització del seu pla de negoci, que hauria de reflectir en una millora en el pagament als accionistes, en la seva opinió.

"Bankinter segueix estant infraponderat, però elevem el preu fins als 5,8 euros (des de 5,70 euros) després de la decisió de vendre Línia Directa", expliquen.

Noticias relacionadas

contador