• El benefici per acció se situa en un dòlar, per sobre dels 88 centaus projectats pels analistes
  • Els ingressos s'eleven un 8% fins als 9.745 milions de dòlars
Morgan Stanley, Morgan, Stanley, bancos, estados Unidos

Morgan Stanley tanca avui la presentació de resultats de la gran banca nord-americana. I ho fa amb unes xifres que es disparen durant el primer trimestre respecte al mateix període de l'any anterior i que superen també les expectatives del consens d'analistes. El valor cotitza amb pujades de més del 3% en Wall Street.

  • 90,84$
  • -1,38%

El banc nord-americà ha generat un benefici net d'1.930 milions de dòlars durant els tres primers mesos de l'any -1.840 milions corresponents als accionistes comuns-. Una xifra que suposa un increment del 70% respecte als 1.134 milions de dòlars del primer trimestre de l’any passat, que va estar afectat negativament per a la banca nord-americana per una menor activitat a la banca d'inversió davant el mal comportament dels principals actius, pel propi abaratiment del cru i les dubte sobre la Xina. En el conjunt de 2016, Morgan Stanley va guanyar 5.979 milions de dòlars.

L’informe dels resultats recull un creixement dels ingressos en un 25% fins als 9.745 milions de dòlars, enfront dels 7.792 milions del primer trimestre de l’exercici passat. El banc d'inversió va generar 5.152 milions en el seu negoci institucional, un 39% més que l'any anterior. Mentre que la branca d'assessorament ha deixat un increment del 11% fins als 4.058 milions. El negoci de gestió d'inversions suposa un 28% més que el 2016, fins a aconseguir els 609 milions.

"Hem reportat uns trimestres forts durant els últims anys. El nostre negoci s'ha beneficiat de les millors condicions del mercat", presumeix James P. Gorman, CEO de Morgan Stanley.

Noticias relacionadas

contador