• Amb un preu objectiu de 85 euros
meinrad spenger
@Maini01

Divendres passat MásMóvil donava el salt del Mercat Alternatiu Borsari (MAB) al Mercat Continu. Una escalada que l'han portat a rebre les primeres recomanacions de les cases d'anàlisi. Morgan Stanley n’ha estat la primera en realitzar la seva anàlisi de la companyia de telecomunicacions.

L'entitat financera nord-americana recomana 'sobreponderar' les accions de MásMóvil. Els analistes atorguen un preu objectiu a la companyia de 85 euros, un nivell que suposa un potencial alcista d'un 35%. La companyia cotitza aquest dimecres a 63,1 euros i amb pujades de l'1,8%. Els experts aplaudeixen la seva estratègia basada en clients del segment del baix cost o low cost.

"Després de concloure dues adquisicions transformadores (Yoigo i Pepephone) i un acord d'accés majorista amb Orange el 2016, Másmóvil s'ha assegurat la seva posició com el quart operador d'Espanya", indica Morgan Stanley al seu informe. Els analistes consideren que la seva major oportunitat és captar clientela en el segment 'econòmic' (fix i mòbil), que "està desprotegit de competència després de diverses augments de preus per part d'altres companyies de telecomunicacions".

Noticias relacionadas

contador