• L'acció sobre la qualificació "reflecteix l'enfortiment constant del perfil financer d'Atradius durant els últims cinc anys, incloent-hi una rendibilitat sòlida i constant, assenyala Moody's
ep sedecatalana occidente
CATALANA OCCIDENTE

L'agència de qualificació Moody's ha posat en revisió per a la seva millora la qualificació creditícia -actualment situada a 'A3', amb perspectiva positivament d'Atradius, societat d'assegurança de crèdit de Grup Catalana Occident, i de les seves principals entitats operatives. Moody's ha assenyalat que espera concloure la seva revisió a principis de 2018.

  • 35,75€
  • 0,00%

L'agència explica que Grup Catalana Occident (sobre el qual no té qualificació) és la matriu d'Atradius, del qual posseeix el 83% del seu capital. "Grup Catalana Occident és un grup d'assegurances espanyol amb una cartera diversificada d'operacions d'assegurances de vida i no vida, incloent-hi l'assegurança de crèdit. El grup opera a través de diverses entitats i marques d'assegurances, incloent-hi Atradius, que va representar aproximadament el 41% dels seus ingressos durant els primers nou mesos de 2017", assenyala.

Segons Moody’s, l'acció sobre la qualificació "reflecteix l'enfortiment constant del perfil financer d'Atradius durant els últims cinc anys, incloent-hi una rendibilitat sòlida i constant, l'enfortiment de la suficiència de capital i les millores en les seves pràctiques de reserves. A més, Atradius ha mantingut la seva sòlida posició de mercat com la segona major asseguradora de crèdit comercial global, i continua invertint en la defensa i l'enfortiment de la seva posició al mercat".

Noticias relacionadas

contador