• Les accions han reduït pèrdues i cotitzen planes als 33,65 euros
ep sedecatalana occidente
CATALANA OCCIDENTE

Catalana Occident ha decidit aquest dimarts traslladar també el seu domicili social a Madrid des de Sant Cugat del Vallès, a Barcelona, ​​del passeig de la Castellana 4, de Madrid. La companyia ha informat d'aquesta decisió a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). A més, també assenyala que aquest canvi obliga a canviar el punt número 1 dels Estatuts Socials de l'empresa.

  • 36,10€
  • -0,14%

Les accions de la companyia han reduït pèrdues després de la comunicació del trasllat i cotitzen planes als 33,65 euros. Catalana Occident ja comptava amb oficines al passeig de la Castellana, on està instal·lada la seva filial Atradius.

L'asseguradora s'uneix així a la multitud d'empreses que han decidit traslladar la seva seu de Catalunya a altres comunitats com a conseqüència de la incertesa creada després del referèndum il·legal del passat 1 d'octubre.

Catalana Occident ja va advertir la setmana passada que prendria "de manera àgil" les decisions que siguin oportunes, "en funció de com es desenvolupin els fets", amb l'objectiu de "preservar els interessos" dels seus clients, treballadors, mediadors i accionistes.

Noticias relacionadas

contador