• L'agència ha explicat que la seva decisió reflecteix l'enfortiment del reposicionament de la cartera de NH Hotel
  • NH Hotel va invertir aproximadament 200 milions d'euros en actualitzar i reposicionar la seva cartera d'hotels
ep juntaaccionistasnh hoteles
EUROPA PRESS

L'agència de qualificació Moody's va confirmar aquest dimecres, a última hora de la tarda, el ràting corporatiu 'B2' de NH Hotels i va millorar la seva perspectiva fins positiva des d'estable.

  • 4,12€
  • -0,96%

"La nostra decisió de revisar la perspectiva de la qualificació a positiva segueix a la decisió de NH Hotel de racionalitzar les seves operacions i al seu reposicionament, que es tradueix en una millora de KPIs i estalvis de costos", va dir Maria Maslovsky, analista sènior de Moody's. "A més, NH ha ampliat considerablement el seu perfil de venciment i ha reforçat la seva liquiditat", ha afegit l'experta.

L'agència ha explicat que la seva decisió reflecteix l'enfortiment del reposicionament de la cartera de NH Hotel. "De 2014 a 2016, NH Hotel va invertir aproximadament 200 milions d'euros en actualitzar i reposicionar la seva cartera d'hotels en propietat i els seus hotels arrendats a través d'un enfocament d'alinear els seus actius sota la marca NH Collection. Simultàniament amb aquest esforç, la companyia va invertir en nous béns i en avenços tecnològics, incloent-hi un sistema de gestió d'ingressos. Tot això combinat amb una marca més clarament definida i amb els seus esforços de màrqueting, que el van portar a millorar considerablement la seva puntuació en Tripadvisor", expliquen des de Moody's.

L'agència també destaca que NH s'ha centrat igualment en millorar la rendibilitat en sortir dels establiments llogats i contractes de gestió perjudicials i reestructurar els contractes. La companyia preveu realitzar un estalvi de costos d'entre 7 i 8 milions d'euros el 2017 i d'entre 7 i 10 milions el 2018.

MILLORA DE PREVISIONS

NH Hotels celebra aquest dijous el seu 'Dia de l'inversor' amb la comunitat financera. La companyia ha enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) la presentació que realitzarà durant l'esdeveniment en què s'inclou que preveu un nou objectiu de resultat brut d'explotació (EBITDA) de 230 milions d'euros per a aquest any, un 27% més.

L'hotelera ha concretat que el seu EBITDA va ser de 103 milions d'euros durant la primera meitat d'aquest any, un 41% més que el mateix període de l'any anterior.

La companyia va atribuir aquests resultats positius a la consolidació del seu pla d'eficiència, que ha portat a incrementar els seus ingressos un 7% a la primera meitat de l'any, fins a 764 milions d'euros, i a ampliar el seu marge de beneficis.

Noticias relacionadas

contador