ep una mujer recoge un menu infantil de telepizza en el barrio de abrantes cadena que junto a
Jesús Hellín - Europa Press

Moody's ha rebaixat Telepizza de B3 a Caa3 i la seua perspectiva d''estable' a 'negativa'. L'agència de qualificació creditícia furga així a la ferida de la cadena de pizzeries.

  • 4,70€
  • 0,00%

El ràting B3 s'adjudica a aquelles emissions d'empreses subjectes a especulacions i amb un "alt risc creditici". El nou ràting, Caa3, s'adjudica directament a companyies amb una "posició pobra i amb una qualitat de crèdit d'extrema pobresa".

"Aquesta rebaixa reflecteix que ara hi ha més possibilitats que Telepizza entri en 'default'", apunta Moody's. L'agència de qualificació sosté que "el risc d'una reestructuració del seu deute pot resultar en pèrdues per als creditors de l'empresa, risc que s'ha incrementat".

"L'impacte de la pandèmia i la falta de claredat sobre el futur model operatiu del grup afegeixen pressió al perfil creditici de Telepizza", reconeix l'agència. Cal recordar que l'anterior rebaixa de Moody's es va produir el 6 de maig, fa menys d'un mes.

"Les mètriques creditícies de la companyia probablement romandran febles fins al 2021, per la sensibilitat del segment de lliurament a domicili de pizza a Espanya a les recessions macroeconòmiques", explicava aquells dies Moody's al seu informe.

Noticias relacionadas

contador