cbvacuna moderna

Aquesta era la setmana gran per a Moderna. La farmacèutica ha entrat a formar part del Nasdaq 100 (reuneix les 100 companyies tecnològiques més importants) aquest dilluns 20 de juliol. Però l'alegria li ha durat poc. El primer dia dins del selecte grup va tancar amb un enfonsament pròxim al 12%, unes caigudes que continuen a aquestes hores del dimarts, quan ja cau més d'un 2%.

  • 107,97$
  • 1,69%

A l'estatunidenca no li han caigut bé les bones dades que s'han conegut aquest dilluns sobre la vacuna que està desenvolupant la Universitat d'Oxford amb AstraZeneca.

Les dades del seu primer assaig clínic en humans mostren una forta resposta immune sense provocar efectes adversos greus. Es tracta d'una versió afeblida d'un adenovirus del refredat comú dels ximpanzés.

L'èxit d'una de les seves principals competidores ha coincidit en el temps amb una revisió a la baixa de JP Morgan.

La financera estatunidenca ha revisat la seva posició a la farmacèutica i l'ha degradat de 'compra' a mantenir'. Una decisió que ha anat acompanyada d'una reducció del 10% del seu preu objectiu, fins a 85,25 dòlars. Actualment cotitza entorn dels 80 dòlars.

Noticias relacionadas

contador