minsait payments borja ochoa
Minsait (Indra)

Minsait Payments, una companyia d'Indra, ha aconseguit el 100% de Crecimatic, operador de pagament líder a Equador, amb l'objectiu de completar el catàleg de la companyia amb serveis addicionals com la interoperabilitat i l'adquirència de pagaments.

  • 19,75€
  • 0,77%

Tal com informa la companyia en un comunicat, aquesta adquisició té un encaix industrial a la pròpia activitat de Minsait Payments, la gestió integral de mitjans de pagament.

Alhora, la direcció ha signat acords amb el Banc Bolivariano, el Produbanco i el Banc Internacional, els venedors, per a la prestació de serveis per deu anys, garantint-ne la continuïtat i consolidant la relació amb la filial d'Indra com a soci tecnològic principal.

La integració de les operacions de Credimatic a la plataforma de Minsait Payments permetrà als seus clients potenciar el seu negoci, complint els estàndards més elevats a la indústria de pagaments i obtenint unes significatives eficiències operatives, diuen des de l'empresa que té els seus principals centres operatius a Espanya i Xile.

“Les capacitats tecnològiques de la plataforma de Minsait Payments, juntament amb la sortida dels bancs del capital de Credimatic, generen oportunitats de creixement per a la companyia, ja que alguna de les principals entitats financeres de la regió ha mostrat el seu interès per ser client del nou projecte, alhora que obren possibilitats de nous negocis de pagaments amb els clients actuals", ha afirmat Borja Ochoa, director general d'Indra.

"Aquesta operació ens permet entrar a l'Equador, un dels pocs països de la regió on la nostra presència era reduïda, impulsant les solucions més innovadores de pagaments i els nous serveis d'Open Banking", ha dit Cristina Ruiz, consellera delegada d'Indra.

Aquesta compra arriba després de l'acord vinculant per adquirir la companyia xilena Nexus, sent així el principal soci tecnològic de les entitats financeres més grans de Xile per al processament de pagaments. Ambdues operacions mostren l'interès d'Indra pel mercat llatinoamericà.

Noticias relacionadas

contador