ramon aragones nh hotel group
NH

Minor International (MINT), matriu de Minor Hotels, ha adquirit 435.867 accions d’NH Hotels, representatives del 0,11% del seu capital social, a un preu de 6,295 euros per títol, segons ha comunicat aquest dimarts la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 4,10€
  • -0,97%
Controla ja més de 141,6 milions d'accions d’NH, representatives d'un 36,12% del capital

D'aquesta manera, la tailandesa, a través de la seva filial MHG Continental Holding, controla ja més de 141,6 milions d'accions d’NH, representatives d'un 36,12% del capital social de la cadena hotelera espanyola.

No obstant això, aquest mateix dimarts té previst executar la compra de la participació del 8,4% que es troba en mans de Tangla Spain, filial del grup xinès HNA, amb el que elevarà la seva participació en l'hotelera espanyola al 44,52%, l'equivalent a 174.590.000 d'accions.

Aquesta operació va ser aprovada durant la junta d'accionistes de la tailandesa el passat 10 d'agost, durant la qual amb el 99,2% dels vots es va donar llum verda a la seva OPA sobre NH.

D'aquesta manera, l'OPA de Minor es dirigirà de manera efectiva gairebé al 56% del capital d'NH Hotels que encara no controla. L'efectivitat de l'oferta estava condicionada a l'obtenció de les autoritzacions de la CNMV i de l'autoritat en matèria de defensa de la competència de Portugal, que van ser aprovades sense condicions el passat 19 de juliol, així com al vistiplau dels accionistes del grup tailandès.

Noticias relacionadas

contador