ep ramon aragones ceonh hotel group 20180510200401
NH HOTEL GROUP - Archivo

La junta de la tailandesa Minor International, celebrada aquest dijous, ha aprovat l'OPA sobre NH Hotels tal com es preveia i segons ha informat la companyia mitjançant un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 4,10€
  • -1,80%

Minor recorda que l'efectivitat de l'oferta es trobava condicionada a l'obtenció de les autoritzacions de la CNMC i de l'autoritat en matèria de defensa de la competència de Portugal, que van ser aprovats sense condicions el passat 19 de juliol. A més, l'oferta també estava condicionada a l'aprovació per part de la junta general de Minor, que finalment s'ha produït.

"En conseqüència, després del compliment de les dues condicions, l'efectivitat de l'oferta no es troba subjecta a cap condició", afegeix Minor al fet rellevant.

MILLORS RESULTATS TAMBÉ GRÀCIES A NH

Minor International va presentar aquest dimecres els seus resultats del segon trimestre i va precisar que el benefici havia augmentat un 64% (fins als 1.205 milions de baht o 31,4 milions d'euros) gràcies, en part, "a una contribució positiva de la recent inversió de Minor Hotels en NH Hotels".

La tailandesa va afegir que l'increment del benefici es devia també al "sòlid" comportament del seu negoci principal, Minor Hotels, impulsat pel "fort" creixement dels ingressos per habitació disponible (RevPar) als seus principals mercats. Així mateix, també va contribuir a aquestes xifres el negoci immobiliari.

Durant el segon trimestre, Minor Hotels va registrar un benefici net de 705 milions de baht (18.350.000 d'euros), un 145% més.

Noticias relacionadas

contador