ep discord videojuegos app chat aplicacion nintendo switch
DISCORD

Discord, l'aplicació de xerrades i missatgeria popular entre aficionats als videojocs, ha mantingut negociacions amb Microsoft de cara a una potencial adquisició per part del gegant de Redmond a l'entorn dels 8.470 milions d'euros. Segons van indicar fonts del diari The New York Times les converses van tenir un caràcter preliminar, la qual cosa indica que no existeix un acord de manera imminent.

  • 420,72$
  • -0,17%

No obstant això, el diari recorda la recent estratègia de compres de Microsoft enfocada a comunitats digitals, com ja va ocórrer amb les adquisicions de LinkedIn, GitHub i Minecraft, a més de la compra, al mes de setembre passat, de ZeniMax Media, matriu de Bethesda.

La popularitat de Discord va créixer significativament després de la pandèmia, actualment compta amb més de 100 milions d'usuaris mensuals actius. La companyia estaria valorada en uns 5.885 milions d'euros després de tancar la seva última ronda de finançament i recentment va contractar el seu primer director financer, alimentant les especulacions sobre un possible interès a sortir a borsa.

El blog especialitzat VentureBeat havia avançat la disposició de Discord per explorar les seves alternatives en vista de l'interès expressat per diverses parts a adquirir la companyia, apuntant que havia subscrit un acord de negociació en exclusiva amb una d'aquestes parts interessades, segons una font coneixedora sense identificar.

Noticias relacionadas

contador