ep archivo   sede de indra 20211217120604
INDRA - Archivo

Minsait, filial d'Indra, ha segellat un acord amb Microsoft per oferir a les empreses i administracions públiques espanyoles una cartera completa de solucions i serveis de núvol híbrid que faciliti i acceleri la seva migració al cloud.

  • 18,10€
  • -1,42%

Aquesta oferta conjunta inclou serveis de monitorització i encriptació que permeten ampliar la seguretat i la privadesa de les dades al núvol de Microsoft per tal de donar resposta a les necessitats de sobirania de la dada.

Minsait i Microsoft proporcionaran solucions que compleixen els requisits legals i tècnics més exigents per als principis de confiança cloud (Trusted Cloud) i sobirania de la dada, d'acord amb els criteris definits per l'European Data Protection Board (EDPB), així com a l'àmbit nacional, tal com recull un comunicat.

Minsait assegurarà la gestió de claus de xifratge externes, accés i identitats, i realitzarà el monitoratge i el seguiment de ciberamenaces des del seu Centre d'Operacions de Ciberseguretat. A més, prestarà serveis de gestió de la infraestructura en model de núvol híbrid amb Microsoft per adoptar de forma ràpida i homogènia els estàndards de les diferents institucions, i garantirà les operacions del servei mitjançant l'auditoria física i la supervisió dels centres de dades que requereixin els clients per al vostre servei.

Microsoft, per la seva banda, aportarà serveis de núvol híbrid que amplien les garanties de privadesa i seguretat, en resposta a les necessitats de sobirania de la dada. Aquestes garanties inclouen la certificació de conformitat amb el nivell alt de l'Esquema Nacional de Seguretat; el compromís contractual amb els seus clients d'oposar-se legalment a les sol·licituds d'accés a les seves dades per part de qualsevol govern quan hi hagi base legal per fer-ho; així com la possibilitat que els clients de la companyia puguin processar i emmagatzemar dades dins de la UE per als principals serveis al núvol de Microsoft: Microsoft Azure, Microsoft 365 i Dynamics 365.

“Gràcies a la nostra aliança amb Microsoft, podrem ajudar les organitzacions espanyoles a incorporar les últimes tecnologies per fomentar una recuperació segura i reeixida a Espanya amb un enfocament sostenible i totes les garanties de seguretat i xifratge necessàries per protegir els drets dels ciutadans i la privadesa de la informació”, afirma Carlos Beldarrain, Head of Data Cloud de Minsait, en un comunicat enviat per l'empresa.

Noticias relacionadas

contador