photo d archives le logo de la societe micron technology est visible sur son bureau a shanghai

Les accions de Micron es disparen aquest dilluns a Wall Street, amb pujades del 6%, després que els analistes de Bank of America (BofA) n'elevessin el preu objectiu fins als 144 dòlars per acció, des dels 120 anteriors, i reiterés la seva recomanació de compra sobre el valor, segons una informació de CNBC.

  • 128,43$
  • -0,45%

La millora en la valoració per part dels analistes de BofA es deu a unes previsions d'ingressos més grans, ja que anticipen que la demanda de tecnologia de memòria d'amplada de banda superior superarà els 20.000 milions de dòlars de cara al 2027.

A més, l'analista Vivek Arya espera que la tecnològica aprofiti aquesta demanda més gran per incrementar la seva participació de mercat al voltant del 20%, des del nivell inferior al 5% que ostenta actualment.

"L'adopció de servidors accelerats/IA és un canvi generacional amb Nvidia i Boradcom com a líders. No obstant això, creiem que la marea creixent (el mercat d'acceleradors es duplicarà fins a assolir els 200.000 milions de dòlars durant els propers 3 anys) podria crear oportunitats volàtils, però fructíferes entre els proveïdors número 2", assenyala Arya.

A més, destaca que la companyia "cotitza de manera interessant amb una prima de valoració respecte al seu respectiu líder, per la qual cosa cal esperar una volatilitat més gran de les accions".

D'aquesta manera, la companyia manté la impressionant tendència alcista que es va iniciar el 20 de març passat amb la presentació dels darrers comptes trimestrals, una data des de la qual les accions de Micron s'han revaloritzat un 30%.

Al segon trimestre fiscal de l'empresa, finalitzat el 29 de febrer, els ingressos van augmentar un 58%, fins als 5.820 milions de dòlars, enfront dels 5.335 milions esperats. A més, el BPA va ser de 42 centaus per acció, enfront de les pèrdues projectades de 24 centaus per acció.

Noticias relacionadas

contador