ep archivo   empresa merlin properties
EUROPA PRESS - Archivo

Merlin Properties ha aconseguit l'antiga seu del Banco Espirito Santo, ubicada al centre de Lisboa, per 112 milions d'euros. La idea de la socimi és rehabilitar l'immoble una vegada que el seu llogater actual, Novo Banco, marxi. Serà d'aquí dos anys, quan s'acabi el contracte de lloguer en vigor i l'entitat es mudi a la nova seu que està construint en un parc empresarial (Targus Park) a Oeiras, als afores de la capital.

  • 10,56€
  • 2,03%

La notícia, avançada pel diari portuguès Eco, amb prou feines tindrà impacte en la cotització de Merlin Properties, tal com asseguren els experts de Banc Sabadell, que han analitzat l'operació i creuen que "és petita per a la mida de Merlin (1% del GAV), per la qual cosa no hi veiem impacte”.

L'edifici que ha adquirit la socimi espanyola, pel qual també s'haurien interessat Allianz, Vanguard Properties i Rosewood Capital, va ser construït el 1980 i s'ubica a l'Avinguda da Liberdade de la capital portuguesa, una de les millors zones de oficines i comercials de la ciutat. Compte amb nou plantes d'oficines que sumen més de 15.400 metres quadrats i, a més, suma sis plantes de pàrquing amb 172 places.

Amb aquesta operació, la immobiliària reforça la cartera d'oficines a Portugal, que ja suma un total de 121.037 metres quadrats. A més, la socimi també manté la propietat d'actius comercials i logístics. El total de la cartera portuguesa de Merlin arriba als 226.257 metres quadrats.

Noticias relacionadas

contador