ep archivo   ismael clemente consejero delegado de merlin properties
AED - Archivo

L'agència Moody's ha reafirmat aquest dilluns la valoració d'emissor a llarg termini Baa2 de Merlin Properties. En conseqüència, ha confirmat totes les qualificacions Baa2 de les seves emissions sènior no garantides. La perspectiva de totes les qualificacions s'ha canviat positivament des d'estable.

  • 10,01€
  • 0,10%

"La perspectiva positiva de la qualificació de Merlin està recolzada per un perfil financer molt més sòlid després de la venda de la cartera de sucursals bancàries (Tree) a BBVA i l'ús previst d'uns 1.000 milions d'ingressos procedents d'aquesta operació per reduir el palanquejament i invertir en logística i centres de dades, cosa que diversificarà el perfil de beneficis de l'empresa als propers anys", explica Ana Luz Silva, experta de Moody's.

L'agència de qualificació afegeix que la perspectiva positiva de la qualificació reflecteix la seva expectativa que els propers 12-24 mesos l'empresa seguirà obtenint resultats operatius positius, donant suport a una generació de flux de caixa estable, alhora que manté una estratègia de creixement equilibrada en línia amb l'objectiu d'LTV ajustat de la pròpia companyia d'entre el 35%-36%.

Tot i que creu que els beneficis del 2022 i del 2023 es debilitaran a causa de la venda de la seva cartera a BBVA, que representava un flux d'ingressos "molt estable i a llarg termini" per a l'empresa, Moody's espera que l'EBITDA millori a partir del 2024 a mesura que Merlin augmenti la contribució dels beneficis derivats de la seva cartera logística i les inversions inicials en centres de dades, cosa que esperen que ajudi a reduir el deute net sobre l'EBITDA cap a 10 vegades a partir del 2025.

Noticias relacionadas

contador