• Els supermercats portuguesos s'ubicaran a Gondomar, Matosinhos i dos a Vila Nova de Gaia, tots a l'entorn de Porto
ep imagennuevo supermercado mercadonalogrono
MERCADONA

Mercadona començarà el 2018 les obres del seu primer Bloc Logístic de Portugal, a la ciutat de Póvoa de Varzim, a la Freguesia de Laundos, i comptarà amb dues naus de 12.000 metres quadrats i 5.000 metres quadrats, on s'ubicaran els magatzems. La cadena de supermercats té previst obrir quatre supermercats al país veí que estaran ubicats a Gondomar, Matosinhos i dues a Vila Nova de Gaia, tots a l'entorn de Porto.

Segons la cadena valenciana, les obres del bloc logístic s'iniciaran durant el primer trimestre del 2018 i s'estima que estigui operatiu durant el primer semestre de 2019, any en què també s'obriran els quatre primers supermercats.

El bloc logístic de Póvoa comptarà amb dues naus de 12.000 i 5.000 metres quadrats, on s'ubicaran els magatzems

La localització estratègica d'aquest Bloc Logístic permetrà abastir els supermercats a la zona nord de Portugal i comunicar fàcilment amb el Bloc Logístic ja existent al nord d'Espanya, a Villadangos del Páramo, província de Lleó.

La futura xarxa de supermercats del nord de Portugal es complementa amb un Centre de Co-Innovació que ja està en funcionament, per tal d'adaptar la seva oferta als hàbits i preferències del consumidor portuguès i, així, desenvolupar productes innovadors.

Aquesta inversió de la companyia a Portugal, se suma a la ja realitzada en l'adquisició de diverses parcel·les a la zona del Gran Porto per a la construcció dels primers supermercats, de les oficines a la Freguesía de Ramalde (Porto) i d'un edifici en Matosinhos, on s'ha desenvolupat el Centre de Co-Innovació per al desenvolupament i adaptació de l'assortiment al cap (client) portuguès.

Mercadona va anunciar l'any passat que l'obertura dels quatre supermercats a Portugal al llarg de 2019 suposarà una inversió de 25 milions d'euros i 200 nous llocs de feina.

Noticias relacionadas

contador