• La màquina de suc s'ha desenvolupat mitjançant un procés d'innovació conjunta entre Mercadona, el proveïdor especialista Zumex i els propis clients
ep maquinazumonaranjamercadona
MERCADONA

Mercadona ha implantat el servei de suc de taronja recentment espremut en totes les seves botigues d'Espanya després d'invertir-hi més de 20 milions d'euros en concepte de desenvolupament i innovació i formació dels treballadors, segons ha informat la pròpia cadena de supermercats en un comunicat.

La companyia preveu obrir 30 nous supermercats i reformar-ne 126 de tot Espanya durant l'any 2017

En concret, es tracta d'un espai a la secció de fruita i verdura dels supermercats dotat d'una innovadora màquina per a l'autoservei de suc de taronja recentment espremut. La màquina de suc s'ha desenvolupat mitjançant un procés d'innovació conjunta entre Mercadona, el proveïdor especialista Zumex i els propis clients.

Per a la seva implantació, l'empresa que presideix Juan Roig ha realitzat una inversió de més de 20 milions d'euros en concepte d’obres i reformes, R+D+i, i formació de les treballadores i els treballadors dels supermercats.

A més, el desenvolupament del nou projecte ha generat més de 40 llocs de treball directes i indirectes i permet, en fase de campanya, incrementar la venda de taronges d'origen nacional en 150.000 quilos al dia. Es tracta d'un tipus de taronja que, pel seu aspecte, i encara que sigui de gran qualitat, tenia difícil sortida al mercat.

El servei de suc de taronja recentment espremut és una de les novetats i millores emmarcades al nou model de botiga eficient de Mercadona. La companyia preveu obrir amb aquest nou model 30 nous supermercats i reformar-ne 126 de tot Espanya durant l'any 2017.

Mercadona realitza compres a Espanya per valor de 16.055 milions d'euros a l'any i manté acords comercials amb 8.000 agricultors, 12.000 pescadors i 4.800 ramaders del sector primari espanyol dins de la cadena agroalimentària sostenible de la companyia. La cadena de supermercats treballa amb més de 2.500 proveïdors comercials i de serveis, als quals han de sumar-se, a més, les 20.000 pimes locals i productors de matèries primeres.

Noticias relacionadas

contador