ep melia innside
MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL
2,31€
  • -0,01€
  • -0,43%

Meliá Hotels International ha anunciat aquest divendres la signatura d’un contracte d’un nou hotel urbà a Malàisia, l’'Innside Kuala Lumpur Cheras, de 238 habitacions, que obrirà les portes el 2019 i que junts amb el ja operatiu' Meliá Kuala Lumpur 'i amb altres tres en procés d'obertura, eleva a cinc els seus hotels a Malàisia.

La companyia hotelera continua així la seva expansió a Àsia-Pacífic, "un dels focus d'expansió" per al grup mallorquí, amb un segon establiment a la capital de Malàisia.

Meliá Hotels International compta actualment amb 19 hotels oberts a Àsia i amb 33 hotels en procés d'obertura que s'espera que estiguin tots operatius per 2022, ha informat l'hotelera.

L’'Innside Kuala Lumpur Cheras' comptarà amb sales de reunions creatives, centre fitness obert durant tot el dia, piscina i terrassa amb jardins on es podrà relaxar-se.

D'altra banda, l'hotelera espanyola va aconseguir un benefici atribuït de 119,7 milions d'euros fins al setembre, xifra que suposa un 10,1% més que durant el mateix període de 2017. La seva xifra de negoci va arribar als 1.414,1 milions d'euros durant els nou primers mesos de l'any, xifra que suposa un 1,6% menys respecte al mateix període de l'exercici anterior.

Durant el tercer trimestre, els ingressos es van reduir un 2,7% per "reformes i obertures que van reduir el nombre d'habitacions disponibles", segons va concretar l'hotelera en un comunicat.

Noticias relacionadas

contador