ep sedemelia
MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL
2,25€
  • 0,09€
  • 3,93%

Meliá Hotels s'ha girat a l'alça (+1,52%) malgrat començar la sessió com un dels pitjors valors de l'IBEX després de la decisió de Kepler de retirar la companyia de la seva 'European Smid Selected List' i substituir-la per la companyia de mitjans portuguesa NOS.

"Eliminem Meliá, una opció indiscutiblement atractiva a mitjà termini, però que té algun risc residual a la baixa a curt termini", expliquen aquests experts. Aquests analistes tenen un consell de comprar per a Meliá Hotels, amb un preu objectiu de 13 euros (actualment cotitza als 8,5 euros). "Segueix sent compra i continua inclosa a la nostra 'Iberian Selected List'", apunten des de Kepler.

Aquests experts expliquen que, amb un termini de tres anys en el seu horitzó temporal, "no cal pensar-s'ho" amb Meliá Hotels. No obstant això, adverteixen que a curt termini les coses no són tan favorables. "La recompra d'accions podria proporcionar suport a curt termini, però entenem que la seva mida es podria mantenir limitada. A més, el Brexit és una altra preocupació per Meliá, ja que depèn dels turistes britànics", afegeixen.

Respecte a la companyia de mitjans portuguesa NOS, Kepler la considera "una de les millors opcions, amb sòlides perspectives de creixement i molt alt rendiment". Afegeixen que opera en un dels mercats de les telecomunicacions més favorable d'Europa, Portugal i que l'acció ofereix "un alt potencial de creixement".

Noticias relacionadas

contador