ep piscina con la separacion de dos metros entre hamacas del hotel melia palma marina
EUROPA PRESS

Les accions de Meliá Hotels ha puajt en borsa (+1,35%; 6,62 euros) després de rebre una pujada de valoració per part de Société Générale, que ha millorat la seva valoració fins a 8,5 euros per acció des de 7,4 euros.

  • 7,32€
  • 1,53%

Les accions de Meliá acumulen un històric rebot des dels mínims de novembre de l'any passat, quan cotitzaven a 3 euros per títol. Tot i que s'han pres un descans per corregir el seu increïble ral·li borsari, que el va portar a tocar els 7,30 euros per acció a principis de març.

La cadena hotelera mallorquina, malgrat aquest gran rebot, encara cotitza per sota dels seus màxims anteriors a la pandèmia, ja que al gener de 2020 marcava preus de 8,33 euros.

En aquest sentit, la valoració de Société de 8,5 euros anticipa pujades fins a aquests nivells de preus, ja que els analistes preveuen una recuperació del seu negoci a mitjà termini, un cop la pandèmia sigui controlada. Es tracta d'una valoració similar a la realitzada per Deutsche Bank recentment.

El banc alemany va elevar el preu objectiu fins als 8,5 euros des dels 7,2 euros, i va reiterar el seu consell de comprar. "Encara que el sector sembla estar preparat per a una recuperació de la demanda de viatges i allotjaments -probablement més durant el segon semestre que durant el primer-, el mercat ja l'ha anticipat en part", van explicar els seus analistes fa uns dies. Per això, van aconsellar "seguir sent selectius i evitar precipitar-se a qualsevol preu per guanyar exposició a la recuperació".

Per la seva banda, els experts de Bankinter van assenyalar a principis de març que la companyia "es veurà beneficiada per la forta recuperació del turisme i podria entrar en beneficis durant la segona meitat de 2021". Per això, van augmentar la seva valoració fins als 8,10 euros per acció des dels 5,41 euros i van pujar el seu consell de neutral a comprar.

Noticias relacionadas

contador