ep la marca me by melia y queer destinations firman un compromiso para impulsar el turismo lgbtq
MELIA HOTELS

Meliá Hotels es desploma a la borsa després d'un consell negatiu de Deutsche Bank. El banc alemany ha rebaixat la recomanació a neutral des de comprar i el preu objectiu fins als 6,20 euros per acció des dels anteriors 8,10 euros per títol, després d'haver retallat la seva visió positiva sobre tot el sector hoteler europeu.

  • 7,06€
  • -2,01%
  • 4,14€
  • -3,07%

En aquest sentit, Deutsche Bank ha retallat també el consell sobre NH Hotels fins a neutral des de comprar i el preu objectiu fins als 3,10 euros per acció des dels 4,40 euros.

A més, ha reduït la valoració de la cadena francesa Accor fins als 28,10 euros des dels anteriors 38 euros, tot i que en aquest cas ha reiterat el consell de compra.

El raonament del banc alemany per a la seva visió negativa sobre les hoteleres europees és que, després del simposi de bancs centrals celebrat a l'agost a Jackson Hole (EUA), els seus economistes han actualitzat els punts de vista sobre l'escenari macro i "han pres en consideració una visió encara més cautelosa”.

En aquest sentit, destaquen que, com calia esperar, o fins i tot de manera més agressiva, els banquers centrals van declarar que el seu objectiu era reduir la inflació per sobre de qualsevol altra cosa. Des d'aquesta perspectiva, esperen, per tant, noves pujades dels tipus d'interès als propers mesos.

Les seves expectatives són ascensos de 75 punts bàsics en el preu dels diners als Estats Units, igual que a Europa, amb expectatives menors de creixement del PIB.

"A més dels problemes econòmics, impulsats en gran mesura per la inflació, les tensions (geopolítiques) a gairebé tot arreu (Ucraïna, Taiwan, eleccions a Itàlia, Regne Unit i Brasil...) estan exercint una pressió addicional sobre l'entorn general", argumenten.

Noticias relacionadas

contador