ep carteles de senalizacion del recinto de mediaset espana comunicacion en madrid a 5 de marzo de
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Els experts de Banc Sabadell han millorat el seu consell sobre Mediaset a 'comprar' des de 'vendre' després d'uns resultats -presentats aquest dimecres al tancament- que han superat l'esperat pel consens i després del recent mal comportament de la companyia a la borsa.

  • 2,89€
  • -4,24%

"Canviem recomanació a 'comprar' des de 'vendre' perquè el potencial comença a ser atractiu: +41,2% fins al nostre preu objectiu de 3,80 euros per acció. Les principals incerteses continuen sent la feblesa del mercat publicitari (esperem una caiguda del -19,9% el 2020 comparat amb el -27,9% del primer semestre de 2020) i les condicions de la futura fusió amb Mediaset Itàlia", expliquen aquests analistes.

Aquest dimecres, Mediaset va rendir comptes al mercat després del tancament de la sessió borsària. Va tancar la primera meitat de l'exercici amb una caiguda del seu resultat net del 45%, a 70 milions d'euros. Segons la informació que ha remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la companyia considera que es tracta d'un "excel·lent resultat tenint en compte l'extraordinària dificultat econòmica motivada per la crisi de la Covid-19".

Mediaset va deixar de formar part de l'Ibex 35 a principis d'aquest estiu, quan va ser substituïda per Almirall, abandonant el selectiu espanyol després de 15 anys.

Noticias relacionadas

contador