berlusconi-560x315
2,89€
  • -0,13€
  • -4,24%

Mediaset Espanya repunta més del 2% en borsa i segueix descomptant els rumors sobre una possible OPA per part de Mediaset, la seva matriu italiana controlada també pel magnat Silvio Berlusconi.

Tot i que aquests rumors no són nous, la seva renovada publicació per part de la premsa italiana (Il Sole 24 Ore), a causa de la caiguda borsària de la cadena de televisió, ha tornat a impulsar el valor durant les dues últimes jornades.

"Ja el setembre hi va haver rumors sobre això que un portaveu de la italiana va desmentir indicant que, tot i que es valoren totes les possibilitats, no entra als seus plans comprar el 48,4% que no controla en l'espanyola", recorden des de Banc Sabadell.

"Entenem que aquests rumors sorgeixen com a conseqüència dels baixos preus de cotització de Mediaset i no existeix, més enllà d'això, una raó estratègica innovadora perquè passés", afegeixen aquests experts.

Per Mediaset Itàlia, la compra del 48% implicaria pagar uns 900 milions d'euros, a preus actuals de 5,65 euros per acció, enfront de la cotització mitjana dels últims 6 mesos de 6,2 euros per acció, la qual cosa suposaria un 27% de la seva capitalització, calculen aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador