ep sede de mediaset espana en madrid
MEDIASET ESPAÑA
2,89€
  • -0,13€
  • -4,24%

No hi ha conciliació possible. Mediaset España (-1%) ha ratificat el divorci amb la francesa Vivendi després dels "intensos esforços desplegats" a petició del Tribunal de Milà on ambdues empreses es veuran pròximament les cares. Així ho ha anunciat la cotitzada de l'IBEX a través d'un fet rellevant enviat a la CNMV.

La companyia recorda que, "tal com es va anunciar a la nota de premsa del passat 22 de novembre de 2019, Mediaset proposarà a una Junta General Extraordinària d'Accionistes convocada per a la seva celebració el proper 10 de gener de 2020 l'aprovació de modificacions concretes als estatuts socials de TFE i als termes i condicions de les accions especials de vot, elaborades seguint els suggeriments realitzats pel Tribunal de Milà en el procés de conciliació".

Com a conseqüència, Mediaset apunta que "en vista de l'anterior, el Tribunal de Milà reserva el seu dret de convocar una nova vista".

Mediaset ja va convocar els seus accionistes per modificar els estatuts en un fet rellevant del passat 28 de novembre.

Segons va comunicar la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors, aquestes modificacions, proposades per la Comissió de Fusió (integrada per la totalitat dels consellers independents i pel president no executiu del consell) amb l'abstenció dels consellers dominicals designats per Mediaset Itàlia i dels consellers executius, es corresponen amb les quals s'han de sotmetre els accionistes de Mediaset Itàlia, que tindrà lloc prèviament el 10 de gener de 2020.

Noticias relacionadas

contador