ep cartel de mediaset espana en la sede de telecinco en madrid espana a 5 de marzo de 2020
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Mediaset Espanya (-4%) és un dels pitjors valors aquest dimarts. La cotitzada espanyola amb matriu a Itàlia cedeix terreny al parquet després de rebre una demanda de la francesa Vivendi que impugna la reunió d'accionistes celebrada el 5 de febrer.

  • 2,89€
  • -4,24%

La companyia francesa, que controla actualment el 28,8% de Mediaset Itàlia, ha sol·licitat mesures cautelars i la vista se celebrarà el 22 de juliol, segons ha anunciat Mediaset Espanya a la CNMV.

Des del diari Cinco Días recorden que l'Audiència Provincial de Madrid va ratificar en un acte les mesures cautelars que va adoptar a l'octubre el jutjat del mercantil número 2 de la capital espanyola. Això suposa "la suspensió cautelar dels acords socials aprovats per la junta de Mediaset España, celebrada el 4 de setembre de 2019”.

La fusió proposada entre Mediaset España i la seva matriu italiana queda així més en suspens que mai. El nou escenari, fins que no es celebri la vista judicial, obliga els Berlusconi a canviar d'estratègia, i fins i tot a negar amb Vivendi la venda de la seva participació a la companyia.

Noticias relacionadas

contador